media rEvolution
iPhone
iPhone napokon u Hrvatskoj

iPhone 3G u Hrvatskoj


iPhone 3G
iPhone 3G dolazi u Hrvatsku 7. studenoga, a moći će se nabaviti u ekskluzivnoj ponudi T-Mobilea. Ukoliko želite i Vi biti jedan od prvih vlasnika uređaja iPhone 3G, najbolje se registrirati odmah na stranicama T-Mobilea jer je navala zaista prevelika.

U Hrvatskoj će se predstaviti iPhone 3G i njegova brza 3G bežična tehnologija, GPS mape, poslovna podrška - Microsoft Exchange software te novi App Store, gdje ćete uz kreditnu karticu moći kupiti mnogobrojne aplikacije za iPhone koje će se potom instalirati na Vaš iPhone.

iPhone je revolucionaran mobilni telefon koji će Vam omogućiti pozivanje jednostavnim dodirom na ime ili broj iz adresara, favorita ili zadnijh poziva, a automatski sikronizira Vaše kontakte sa Vašeg PC-a, Mac-a ili sa raznih internet usluga.

Kao originalni iPhone, 3G kombinira tri proizvoda u jedan - revolucionaran mobilni telefon, widescreen iPod, (koji je postao sinonimom za glazbu u pokretu), te najmoderniji internet uređaj sa bogatim HTML e-mail i desktop web pretraživač.

iPhone 3G daje novu definiciju mogućnostima mobilnog telefona.
Po najavama cijena će biti prilagođena hrvatskom tržištu, a nekoliko različitih ponuda će zadovoljiti i one najzahtjevnije.
iPhone 3G


Apple   •   iPhone   •   Hrvatska