media rEvolution
iPhone

Pripremite se za iPhone


Par sugestija koje će vam pomoći
da se pripremite…

Muzika i video

iPhone-muzika i video


iPhone je najbolji iPod do sada. 

Fotografije

iPhone-Fotografije


iPhone ima 2-megapixel kameru i 3.5 incha
ekran koji vam omogućuju da uživate
u svojim fotografijama.

E-mail

iPhone-E-mail


iPhone nudi najbolju e-mail uslugu
na mobilnim aparatima dosad. 

Kontakti

iPhone-Kontakti


Pozivanje broja sa iPhona je jednostavno
- utipkate ime pozivatelja.

iTunes korisnički račun

korisnički račun


Da postavite svoj iPhone trebat će vam
korisnički račun u Apple-ovom
iTunes Store.

Pripremite se za iPhone


iPhone radi sinhronizirano sa vašim računalom kao i iPod, tako da će organiziranje sadržaja na računalu pomoći još bržem zvanju, uređivanju teksta, slanju e-maila, surfanju po internetu, slušanju muzike i gledanju videa - kada nabavite svoj iPhone. Slijedi par sugestija koje će vam pomoći da se pripremite.


Muzika i video


iPhone-muzika i video

iPhone je najbolji iPod do sada. Njegov prekrasni 3.5 inch-ni widescreen ekranomogućava vam da uživate u muzici, TV-programu i filmovima koje imate u svojoj iTunes zbirci. Ako već koristite iTunes možete se pripremiti za iPhone izradeći play listu od kojih stotinjak najdražih pjesama. Ako nemate iTunes 7.3 bilo bi dobro vrijeme za download i izradu muzičke i video zbirke. Na taj način gdje god idete, i vaša omiljena zbirka pjesama ide sa vama.


Fotografije


iPhone-Fotografije

iPhone ima 2-megapixel kameru i 3.5 incha ekran koji vam omogućuju da uživate u svojim fotografijama. iPhone koristi iTunes za sinhronizaciju sa bilo kojom mapom sa slikama na vašem računalu. Na taj način možete nositi sa sobom tisuće fotografija.


E-mail


iPhone-E-mail

iPhone nudi najbolju e-mail uslugu na mobilnim aparatima dosad. iPhone prikazuje rich html e-mail sa grafikom i fotografijom uz tekst. iPhone će potražiti novi e-mail svaki put kad pokrenete aplikaciju baš kao što to radi i računalo. iPhone radi sa gotovo svim industrijskim standardima POP3 i IMAP sistema.


Kontakti


iPhone-Kontakti

Pozivanje broja sa iPhona je jednostavno - utipkate ime pozivatelja. Ne trebate unositi kontakte, jer se iPhone sinhronizira sa adresarom koji koristite na računalu ( Adress book ili Entourage na Macu te Outlook ili Outlook Express na PC ). Kontakte možete držati i na webu koristeći npr. Yahoo!Adress Book, iPhone će se sinhronizirati sa njima. Da biste se pripremili za iPhone, organizirajte svoje kontakte u nekom od tih programa pazeći da su točni i novi. Ako nemate kontakte na računalu - ne brinite - treba ih samo unesti direktno u iPhone.


iTunes korisnički račun


korisnički račun

Da postavite svoj iPhone trebat će vam korisnički račun u Apple-ovom iTunes Store. Da postavite korisnički račun pokrenite iTunes odaberite iTunes Store i kliknite na Your Account gumb. Upišite se i to je to.iPhone.com.hr Statistike

  • Broj posjeta: 254902

Apple   •   iPhone   •   Hrvatska